top of page

Workshops & cursus

Tijdens de Kunststroming, de kunstroute tussen Schoonhoven en Haastrecht, waar ik exposeer op de locatie Bonrepas (hierover later meer) verzorg ik twee maal de workshop "Hollandse luchten in Aquarel".

In oktober start de cursus portret tekenen/ -schilderen die ik in samenwerking met Josefien Versteeg zal geven in Pand 81.

Hieronder meer informatie over de workshops en de cursus en natuurlijk over de inschrijvingsmogelijkheden.

Hollandse Luchten in aquarel

De mooie vergezichten over de polders en de rivieren de Lek en de Vlist langs de kunstroute zijn de inspiratie voor deze workshop.

Met aquarel kan heel direct en schetsmatig gewerkt worden en is daarom erg geschikt om de sfeer, kleur en het licht van het landschap mee te vangen. Tijdens de workshop komen aquareltechniek, lichtval, kleur en perspectief aan bod.

Bij goed (droog) weer gaan we naar buiten in de omgeving van de Bonrepas langs de Vlist, bij minder weer vindt de workshop plaats op de locatie Bonrepas.

Wanneer: Zaterdag 10 en 17 september 13.30 uur tot 16.00 uur Kosten: € 30,- p.p. incl. materiaal Doorgang: min. 4 max. 8 personen

Aanmelden: pepijnhof@gmail.com

Cursus Portret tekenen/ schilderen

Voor iedereen die wil leren portrettekenen en schilderen! Je hoeft geen ervaring te hebben als je je verwachtingen aanpast. Portret tekenen en schilderen lukt meestal beter als je het regelmatig doet. Als je graag gezichten wilt leren tekenen of schilderen is de ultieme uitdaging werken naar een levend model. In deze workshop werken we zoveel mogelijk met model omdat je dan het beste kunt zien hoe het hoofd is opgebouwd en hoe de verhoudingen zijn.

Elke les zullen Josefien Versteeg en ik de aandacht naar een ander aspect van portret tekenen en schilderen verleggen, we beginnen met heel veel oefenen.

Wanneer: Start 4 oktober 2015 8 x op dinsdagavond van 19.30 - 22.00 u

Locatie: Atelier Pand 81 in Haastrecht, gratis parkeren om de hoek.

Materialen: - Je kunt de aanwezige tafelezels, oude overhemden, potten voor water en planken gebruiken en papier is te koop in het atelier.

- Je neemt je eigen doek, verf, materialen en kwasten mee. Een likje verf in een vergeten kleur of even een kwast 'lenen' kan.

Kosten: € 160,00 (excl. materiaal incl. koffie & thee)

Aanmelden: Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@joos-illustraties.nl of te bellen naar: 06 - 28 64 56 91 o.v.v. data, uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. De cursus gaat door bij een minimum van 6 deelnemers.

Als u interesse of vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op via pepijnhof@gmail.com

Groetjes, Pepijn

Bewaren


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Pepijn Hof 2015

bottom of page